«Ναυάγιο» στην συνέλευση του Περιστερίου

«Ναυάγιο» στην συνέλευση του Περιστερίου

bet365

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση μεταξύ οργανωμένων οπαδών του Περιστερίου και της διοίκησης κατέληξε στο... κενό, καθώς δεν πάρθηκε κάποια απόφαση για το μέλλον του συλλόγου.

ΝΒΑ, Κλίβελαντ Κάβαλιερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, ώρα 04:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Στο... κενό έπεσε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των οργανωμένων οπαδών του Περιστερίου με τον πρόεδρο της ομάδας, Φίλιππο Κώτση.

Ενώ όλα έδειχναν αρχικώς πως το κλίμα ήταν ήρεμο, η κατάσταση άλλαξε στην πορεία. Στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης υπήρξε ένταση, αλλά και διαφωνίες, μεταξύ των δύο πλευρών, σχετικά με το θέμα συγχώνευσης του συλλόγου με τον Φάρο Κερατσινίου, με σκοπό την συμμετοχή των ομάδων στην Basket League της νέας σεζόν.

Η πλειοψηφία του κόσμου δήλωσε κατά της συγχώνευσης, καθώς επιθυμεί η άνοδος της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια» θα πρέπει να γίνει με αγωνιστικά κριτήρια, αλλιώς το σωστό είναι να παραμείνει στην Α2.

Από την άλλη, ο κ. Κώτσης έδωσε δύο επιλογές: ή την διαφαινόμενη, καθώς κατά την συγχώνευση, το χρέος προς το Δημόσιο και τον παλαίμαχο παίκτη Χοσέ Λάσα θα πάψει να υφίσταται και η νέα ομάδα της Α1 θα έχει ένα υψηλό μπάτζετ, και σε περίοδο 4-5 μηνών, δεν θα υπάρχει το όνομα του Φάρου και θα μετατραπεί σε ΓΣ Περιστερίου ή αυτή του «συνεχίζουμε στην Α2, με στόχο να μην υποβιβαστεί ξανά η ομάδα στην Β' Εθνική».

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, μάλιστα, ο Ερασιτέχνης έχει εκλογές, με την υποψηφιότητα του κ. Κώτση να είναι αμφίβολη, καθώς υποστήριξε πως δεν νιώθει έτοιμος να παραλάβει ένα τέτοιο «καράβι» με τέτοιο χρέος (σ.σ. ανέρχεται περίπου στα 800.000 ευρώ), ενώ τόνισε πως η λύση πρέπει να βρεθεί το πολύ μέσα σε 2-3 ημέρες, γιατί υπάρχει η πίεση του χρόνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα