Νοβίτσκι: «Θα σταματήσω όταν πάψω να απολαμβάνω το μπάσκετ»

Νοβίτσκι: «Θα σταματήσω όταν πάψω να απολαμβάνω το μπάσκετ»

Νίκος Καρφής
Νοβίτσκι: «Θα σταματήσω όταν πάψω να απολαμβάνω το μπάσκετ»

bet365

O Ντιρκ Νοβίτσκι μίλησε σε αμερικανικό ραδιόφωνο, τονίζοντας πως θα σταματήσει την καριέρα του, μόλις πάψει να απολαμβάνει το μπάσκετ.

Ο ηγέτης των Μάβερικς απολαμβάνει το μπάσκετ μέχρι στιγμής, όμως όταν σταματήσει να το κάνει θα βάλει τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του σύμφωνα με τα όσα είπε σε αμερικανικό ραδιόφωνο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε

Για τα 19 χρόνια που βρίσκεται στο NBA: «Έχει πλάκα να βρίσκομαι εδώ, να αγωνίζομαι ακόμα. Όταν δεν διασκεδάζω πια, θα πάρω την απόφαση να σταματήσω. Λατρεύω να αγωνίζομαι τόσο στα εντός έδρας όσο και στα εκτός έδρας ματς. Κάθε μέρα διασκεδάζω το μπάσκετ».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Φέτος δυσκολεύτηκα λίγο με πρόβλημα στον αχίλλειο. Ήρθε απο το πουθενά ο τραυματισμός. Έχασα σχεδόν δύο μήνες. Ελπίζω τη νέα σεζόν να είμαι έτοιμος, να ανταποκριθεί καλά το σώμα μου»

Για το tanking των Μάβερικς στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν: «Το ίδιο έγινε και στον πρώτο μου χρόνο στο NBA. Τότε υπήρχε το lockout και είχαμε πίεση. Τότε ήμασταν κοντά στα playoffs και βγήκαμε εκτός postseason με τα αποτελέσματα μας στα τελευταία 10 ματς. Ήρθαν και μου είπαν πως είναι η στιγμή να λάμψω».

Για το γεγονός πως συγκρίνουν κάθε Ευρωπαίο ψηλό που έρχεται στο NBA μαζί του: «Είναι τιμή να συγκρίνουν τόσα ταλαντούχα παιδιά μαζί σου. Αυτή τη στιγμή συγκρίνουν τον Πορζίνγκις μαζί μου. Θα γίνει σπουδαίος παίκτης τα χρόνια που θα ακολουθήσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα