Η «πρώτη» του Παπαθεοδώρου και συζητήσεις με Τσόχλα (pic)

Η «πρώτη» του Παπαθεοδώρου και συζητήσεις με Τσόχλα (pic)

Η «πρώτη» του Παπαθεοδώρου και συζητήσεις με Τσόχλα (pic)

bet365

«Δουλειά» στον ΠΑΟΚ έπιασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά». Στο πλάνο η ανανέωση του Απόλλωνα Τσόχλα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που θα βρίσκεται την νέα χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, διαδεχόμενος τον Σούλη Μαρκόπουλο, έπιασε «δουλειά» στην ομάδα σήμερα (06/06/17), καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο Έλληνας προπονητής, μαζί με τους συνεργάτες του, Κώστα Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Μενουδάκο και Μπάμπη Καραΐσκο επέβλεψε ένα δίωρο πρόγραμμα με ατομική κυρίως προπόνηση, στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα (Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος), οι έφηβοι Γιάννης Γιανναράς, Κώστας Καμπουρίδης, Κώστας Βλαγκόγιας, Παναγιώτης Καραγιώργος. Σε ένα κομμάτι του σημερινού προγράμματος συμμετείχε και ο Απόλλωνας Τσόχλας, που είναι στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να συζητήσει (πιθανότατα αύριο) με τον προπονητή του, τις λεπτομέρειες για την επικείμενη συνεργασία του με την ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες δύο ημέρες υπό την επίβλεψη του Παπαθεοδώρου, ο οποίος στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, είχε πολύωρη συνάντηση και με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Σταυρόπουλο.

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα