Συγχώνευση και Β' Εθνική για Μαχητές - Ανοίγει θέση στην Α2

Συγχώνευση και Β' Εθνική για Μαχητές - Ανοίγει θέση στην Α2

bet365

Μπορεί οι Μαχητές Δόξας Πεύκων να παρέμειναν στην Α2, μετά τη νίκη τους στα playout με την Καβάλα, όλα, όμως, δείχνουν πως δεν θα συνεχίσουν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Μετά από δύο πετυχημένες σεζόν στην Α2, όλα δείχνουν πως οι Μαχητές δεν θα συνεχίσουν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα των Πεύκων παρέμεινε στην Α2, μετά την επικράτησή της στα φετινά playout με την Καβάλα, η οποία υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική, όμως, οι οικονομικές δυσκολίες φαίνεται πως είναι αρκετές για τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Μαχητές φέρεται πως δεν θα συνεχίσουν στην Α2 και θα «πέσουν» κατηγορία οικειοθελώς. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνοι τους στην Β', καθώς υπάρχει συμφωνία για συγχώνευση με τον Παναθλητικό Συκεών, ο οποίος ανέβηκε από την Γ' στην Β' φέτος. Η συγχώνευση αυτή θεωρείται τελειωμένη υπόθεση και είναι επιτρεπτή, καθώς αμφότερες οι ομάδες ανήκουν στον ίδιο δήμο (Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης).

Οι δύο ομάδες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα συνεχίσουν στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας (Βόρειος Όμιλος), με προπονητή τον Δημήτρη Γεροφώτη.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Αυτά είναι καλά νέα για τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την θέση που θα μείνει κενή στην Α2. Υπενθυμίζεται πως Καβάλα και Ηράκλειο υποβιβάστηκαν στην Β', ενώ την άνοδό τους στην Α2 πανηγύρισαν το Μαρούσι και το Περιστέρι, ενώ ακολουθεί ο Παπάγου, που κατέκτησε την τρίτη θέση, μετά τα μπαράζ με τον Ερμή Αγιάς.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα