Αντιδρούν οι οργανωμένοι για τον... Φάρο Περιστερίου

Αντιδρούν οι οργανωμένοι για τον... Φάρο Περιστερίου

bet365

Θύελλα αντιδράσεων των οργανωμένων οπαδών του Περιστερίου έχει προκαλέσει η πιθανή συγχώνευση με τον Φάρο, για συμμετοχή των ομάδων στην Basket League της νέας σεζόν.

Συγκέντρωση έξω από το Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (02/06, 20:00), με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την πιθανή συγχώνευση του Περιστερίου με τον Φάρο, θα έχουν οι οργανωμένοι της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι «Fentagin» έχουν εκφράσει έντονα την δυσαρέσκειά του στις προθέσεις της διοίκησης να δημιουργήσει τον... Φάρο Περιστερίου, ώστε οι δύο ομάδες να συμμετέχουν στην Basket League της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Σήμερα μας καλεί ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…Σήμερα μας καλεί η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που χάραξε αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, μέσα στα 46 ΧΡΟΝΙΑ ύπαρξής του…Πάνω από όλα όμως,μας καλεί η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μας ,η οποία επιτάσσει να μπούμε σαν ασπίδα με σκοπό να υπερασπιστούμε την ΙΔΕΑ που πρεσβεύει το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!!!

Δεν είναι χρέος,είναι ΚΑΘΗΚΟΝ όλων μας(ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΟΠΑΔΟΙ, ΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ κτλ) να είμαστε εκεί για να δηλώσουμε την αντίθεση μας σε οτιδήποτε μπορεί να θίξει τις ΑΡΧΕΣ, που 46 χρόνια τώρα,αντιπροσωπεύει ο Γ.Σ.Π.

Τα λόγια περιττεύουν όταν η δράση και οι πράξεις παίρνουν σάρκα και οστά.

Σήμερα στις 20:00 μαζευόμαστε έξω από το κλειστό ΜΑΣ, αρχικά για κάνουμε κατανοητό το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και κατ επέκταση για να κλιμακώσουμε τις μελλοντικές κινήσεις μας εάν χρειαστούν…

ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

FENTAGIN1980».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα