Ρίβερς: «Κανένας πόλεμος δεν τελείωσε με μία μάχη»

Ρίβερς: «Κανένας πόλεμος δεν τελείωσε με μία μάχη»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Κανένας πόλεμος δεν τελείωσε με μία μάχη»

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για τη συνέχεια των τελικών και ανέφερε ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Σάμροκ – Μπρέι, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς (21+).

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των «πρασίνων» ανέφερε αρχικά ότι «χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Κανένας πόλεμος δεν τέλειωσε με μία μάχη. Χάσαμε τη μάχη στην έδρα τους, τώρα έχουμε τη δεύτερη μάχη στη δική μας. Και στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Πάντα είμαι αισιόδοξος» ήταν τα λόγια του Ρίβερς στην εφημερίδα «GOAL», ενώ στάθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς:

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Έχουμε πλέον τον δεύτερο τελικό στην έδρα μας. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά τη χάσαμε. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε και στο πρώτο ματς, αλλά στο σπίτι μας πρέπει να έχουμε περισσότερη. Περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ».

Όσο για τη δική του απόδοση στο ΣΕΦ; «Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερος. Η εμφάνισή μου δεν έπαιξε ρόλο, αφού δεν κερδίσαμε. Η εμφάνισή μου δεν έχει αντίκτυπο σε τίποτα. Είμαστε ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Χάσαμε σαν Παναθηναϊκός και η εμφάνισή μου δεν δείχνει κάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα