Κερ: «Ακόμα δεν ξέρω αν θα κοουτσάρω στον πρώτο τελικό» (vid)

Κερ: «Ακόμα δεν ξέρω αν θα κοουτσάρω στον πρώτο τελικό» (vid)

Κερ: «Ακόμα δεν ξέρω αν θα κοουτσάρω στον πρώτο τελικό» (vid)

bet365

Ο Στιβ Κερ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Όκλαντ και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κοουτσάρει τους Ουόριορς στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι δεν θα είμαι στον πάγκο την Πέμπτη το βράδυ. Τα πάντα είναι στο αέρα» ήταν τα λόγια του προπονητή του Γκόλντεν Στέιτ, ο οποίος επίβλεψε την προπόνηση ύστερα από την απουσία του Μάικ Μπράουν.

«Είπα στους παίκτες ότι τα καλά νέα είναι ότι η ομάδα είναι καλά και ότι δεν έχουμε προβλήματα. Αντίθετα το προπονητικό τιμ αντιμετωπίζει προβλήματα» είπε χαριτολογώντας και συνέχισε:

«Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος, αλλά όχι έτοιμος για να κοουτσάρω. Και μπορώ να το πω με σιγουριά αυτό γιατί μετά και το δεύτερο ματς με τους Μπλέιζερς ένιωθα πόνους και μετά βίας καθόμουν στην καρέκλα. Είμαι καλύτερα τώρα και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω την δεδομένη χρονική στιγμή»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα