Πάρκερ: «Για 16 μέρες ήμουν παράλυτος, δε μπορούσα να σηκώσω το πόδι μου»

Πάρκερ: «Για 16 μέρες ήμουν παράλυτος, δε μπορούσα να σηκώσω το πόδι μου»

Πάρκερ: «Για 16 μέρες ήμουν παράλυτος, δε μπορούσα να σηκώσω το πόδι μου»

bet365

Ο Τόνι Πάρκερ με δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τον Ιανούαριο θα είναι πανέτοιμος να παίξει καλό μπάσκετ.

Ο Γάλλος γκαρντ τραυματίστηκε στα φετινά playoffs με αποτέλεσμα να μη βοηθήσει τους Σαν Αντόνιο Σπερς στους τελικούς της Δύσης κόντρα στους Ουόριορς.

Ο Τόνι Πάρκερ μιλώντας στην «L' Equipe» ανέφερε, «όταν έμαθα πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός εκνευρίστηκα γιατί αισθανόμουν πολύ καλά και βρισκόμουν σε καλή κατάσταση. Ήθελα να διεκδικήσω το πρωτάθλημα στον τελικό και τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στη συνέχεια μίλησε για την αποθεραπεία του... «τις πρώτες 16 μέρες ήμουν παράλυτος. Έδινα εντολή στο να σηκώσω το πόδι μου και δε μπορούσα. Το 2012 ο τραυματισμός στο μάτι ήταν πολύ πιο σοβαρός, αλλά δεν είχα φοβηθεί τόσο όσο τώρα» και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην επιστροφή του, «δε χάθηκε ο κόσμος αν δεν παίξω στην αρχή της κανονικής περιόδου. Το σημαντικό είναι να αγωνιστώ στα playoffs αν και από τον Ιανουάριο θα μπορώ να παίξω καλό μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα