Σταμάτη: «Η Εθνική έχει διάθεση»

Σταμάτη: «Η Εθνική έχει διάθεση»

Gazzetta team
Σταμάτη: «Η Εθνική έχει διάθεση»

bet365

Η Εθνική Γυναικών προετοιμάζεται για το EuroBasket της Τσεχίας και η Εβίνα Σταμάτη εξήγησε πως η μαχητικότητα είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Η προετοιμασία μας είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχουμε δώσει και κάποια φιλικά με την Σλοβακία. Η ομάδα δείχνει να έχει αρκετή διάθεση. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η μαχητικότητα και έτσι θα πρέπει να πορευτούμε από εδώ και πέρα. Το δείξαμε και στη Σλοβακία. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσουμε και τα λάθη μας. Όσο πιο λίγα λάθη κάνεις σε αυτό το επίπεδο τόσο περισσότερες ελπίδες έχεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, μας μένουν λίγες ακόμα ημέρες για να τεστάρουμε κάποιες λεπτομέρειες και να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει των φιλικών που θα δώσουμε με την Ιταλία» εξήγησε η Σταμάτη στο basket.gr.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η Εθνική Γυναικών μετά την επιστροφή της από τη Σλοβακία συνεχίζει τις καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Πριν την σημερινή προπόνηση οι αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος παρακολούθησαν σε βίντεο αποσπάσματα από τα φιλικά με την Σλοβακία και στη συνέχεια έγιναν οι ανάλογες επισημάνσεις στο γήπεδο.

Η Λολίτα Λύμουρα που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού έκανε ελαφρύ τρέξιμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα