Μυριούνης: «Μάγκες με δικαιώσατε»

Gazzetta team
Μυριούνης: «Μάγκες με δικαιώσατε»

bet365

Το Αγρίνιο επικράτησε του Πανερυθραϊκού στον αγώνα μπαράζ των τέταρτων των ομίλων της Β' Εθνικής και ο Χρήστος Μυριούνης έστειλε μήνυμα προς όλους όσοι «πολέμησαν» αυτή την προσπάθεια.

Πλέον το Αγρίνιο ελπίζει στον αποκλεισμό κάποιας ομάδας από την Α2 την επόμενη σεζόν προκειμένου να πάρει τη θέση της και να αγωνιστεί στην ανώτερη κατηγορία ενώ ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Μυριούνης, συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας.

«Αυτό που κατάφερε φέτος αυτή η ομάδα ήταν πραγματικά μια τεράστια υπέρβαση και δεν μπορώ παρά να μην νιώθω περήφανος για αυτά τα παιδιά που επέλεξα το καλοκαίρι που μας πέρασε να στελεχώσουν τον ΑΟ!!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μάγκες με δικαιώσατε 100% παρά τα τόσα που περάσαμε μέσα στη χρονιά (ξέρετε εσείς τι εννοώ) και σας ευχαριστώ όλους για αυτή την υπέροχη χρονιά που είχαμε και που επισφραγίστηκε τέλεια με τη σημερινή νίκη στο μπαράζ απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως ήταν ο Πανερυθραϊκός!!!

ΑΦΙΕΡΩΝΩ όμως όλη αυτή την πορεία και δεν γίνεται να κάνω αλλιώς σε δύο ανθρώπους-ΑΔΕΛΦΟΥΣ πια για εμένα τον Περικλή Γερμανό και τον Κωνσταντίνο Τσιαμάκη που με επέλεξαν πριν δύο χρόνια να αναλάβω τα ηνία αυτής της ομάδας,αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι με στήριξαν από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο Αγρίνιο μέχρι σήμερα παρά την αμφισβήτηση που έχω δεχτεί από κάποιους ντόπιους παράγοντες-προπονητές-παίκτες-δημοσιογράφους τα δύο αυτά χρόνια...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Υ.Γ Επειδή είμαι Άντρας και δε ξεχνάω....Στα λαγούμια σας τώρα εσείς... Ξέρετε ποιοι...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα