«Ας κινηθεί ο Γιαννακόπουλος εναντίον του Μπαλτάκου, γιατί μπλέκει τον Παναθηναϊκό;»

«Ας κινηθεί ο Γιαννακόπουλος εναντίον του Μπαλτάκου, γιατί μπλέκει τον Παναθηναϊκό;»

Gazzetta team
«Ας κινηθεί ο Γιαννακόπουλος εναντίον του Μπαλτάκου, γιατί μπλέκει τον Παναθηναϊκό;»

bet365

Την απορία τους εξέφραζαν κύκλοι προσκείμενοι στην απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφορικά με την άρνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να συναντηθεί με την ανεξάρτητη τριμελή επιτροπή.

Συγκεκριμένα οι κύκλοι προσκείμενοι στην απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη τόνιζαν τα εξής αναφορικά με την άρνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να συναντηθεί με την ανεξάρτητη τριμελή επιτροπή:

1. Το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αρχικά στην επιστολή του ο κ.Γιαννακόπουλος τον τοποθετούσε χρονικά στον Ιούνιο. Σήμερα (29 Μαΐου) αναφέρει ότι έχουμε αργήσει. Στην πραγματικότητα είμαστε νωρίτερα από τον αρχικό του προγραμματισμό. Κι επιπλέον, από τις 28 Απριλίου ο κ.Μπαλτάκος έχει δημοσίως προτείνει στα μέλη της Ομάδας Εργασίας του κ.Γιαννακόπουλου να παρίστανται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό των τμημάτων. Την ίδια πρόσκληση απηύθηνε και γραπτώς λίγες μέρες αργότερα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

2. Σχετικά με το Γουδή, μέχρι σήμερα η πλευρά του κ.Γιαννακόπουλου έλεγε ότι ο κ.Μπαλτάκος υπέγραψε "μνημόνιο ασάφειας" που δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο και σήμερα ξαφνικά ανακάλυψε ότι δήθεν "οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μπαλτάκου δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο στις επόμενες διοικήσεις "... Στην πραγματικότητα δεν ισχύει τίποτα από τα δυο, αφού το ανώτατο όργανο του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση, μπορεί να κρίνει και αν θέλει να απορρίψει το μνημόνιο που υπογράφηκε.

3. Αν ο κ. Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι ο κ.Μπαλτάκος τον προσέβαλε, ας κινηθεί όπως νομίζει εναντίον του. Γιατί μπλέκει τον Παναθηναϊκό; Αντίστοιχα, ο κ.Μπαλτάκος θεωρεί ότι έχει προσβληθεί και συκοφαντηθεί από τον κ.Γιαννακόπουλο, τα ΜΜΕ και τους λογαριασμούς του στα social media, αλλά δεν άφησε όλα αυτά να τον επηρεάσουν στη στάση του για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το καλό του Παναθηναϊκού πρέπει να μπαίνει πάνω απ’ όλα.

4. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που διέρρευσαν ως θέση του κ.Γιαννακόπουλου δεν ισχύουν και όλα θα πάνε κατ’ευχήν. Περιμένουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση ενημέρωση από την ανεξάρτητη επιτροπή που ορίστηκε κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα