Φεύγει ο Μπαρτζώκας από την Μπαρτσελόνα! (pic)

Φεύγει ο Μπαρτζώκας από την Μπαρτσελόνα! (pic)

Gazzetta team
Φεύγει ο Μπαρτζώκας από την Μπαρτσελόνα! (pic)

bet365

O Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να πληρώσει το μάρμαρο της κακής χρονιάς της Μπαρτσελόνα, αφού όπως γράφουν οι Ισπανοί είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του από τους Καταλανούς.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Αν και ο Έλληνας τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για έναν ακόμα χρόνο, η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Μετά την καταστροφική σεζόν στην EuroLeague, έχοντας φυσικά και τη δικαιολογία των πολλών και σοβαρών τραυματισμών, η Μπαρτσελόνα τέθηκε νοκ άουτ και από τη συνέχεια των ισπανικών playoffs.

Όπως έγραψε η «mundo deportivo» οι «μπλαουγκράνα» θα δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Μπαρτζώκα, αφού θέλουν να γυρίσουν σελίδα εν όψει της νέας σεζόν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα