Μάντζαρης: «Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το ματς»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το ματς»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραδέχτηκε πως η άμυνα έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες καλούνται να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς όμως το θέμα είναι να κερδίζεις ακόμα κι αν δεν είσαι καλός. Ήμασταν κακοί στην επίθεση. Τη νίκη μας την έδωσε η άμυνα. Όταν δέχεσαι 58 πόντους, ειδικά στην έδρα σου, είναι πολύ δύσκολο να χάσεις! Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το ματς. Στο +10 πιστέψαμε ότι όλα είχαν τελειώσει. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε στο σκορ, εμείς ήμασταν νευρικοί όμως βρήκαμε τον χαρακτήρα και φτάσαμε στην πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ταλέντο. Ανέτρεψε την κατάσταση όταν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Μετά τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ και κερδίσαμε. Ενόψει της συνέχειας θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στην επίθεση» τόνισε ο διεθνής γκαρντ στην κάμερα της Cosmote TV.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα