Σφαιρόπουλος: «Να παίξουμε καλύτερα στο ΟΑΚΑ»

Σφαιρόπουλος: «Να παίξουμε καλύτερα στο ΟΑΚΑ»
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στον πρώτο τελικό ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ωστόσο τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει καλύτερα την Πέμπτη (01/06, 21:00) στο Game 2.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να παιχτεί... όμορφο μπάσκετ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κρατάει μεν το καλό αποτέλεσμα, αλλά υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει καλύτερα την Πέμπτη (01/06, 21:00) στο ΟΑΚΑ: «Σήμερα κάναμε το 1-0. Παίζουμε με μια καλή ομάδα. Πιστεύω πως στην αρχή και στο τέλος ελέγξαμε πλήρως από την άμυνά μας το ματς, που είναι σημαντικό. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, φτάσαμε σε διψήφια διαφορά, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και ήταν φυσιολογικό αυτό. Δεχθήκαμε καλάθια στην 2η και 3η περίοδο από αιφνιδιασμό κι από επιθετικά ριμπάουντ που μας πόνεσαν. Στο τέλος όταν πήρε διαφορά ο Παναθηναϊκός 3 πόντων, είχαμε πολύ καθαρό μυαλό και τους αναγκάσαμε να βάλουν μόνο 8 πόντους. Παίξαμε καλά στην άμυνα και βάλαμε σημαντικά καλάθια. Πήραμε το προβάδισμα και όπως εξελίχθηκε το ματς, κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, προχωράμε, έχουμε μεγάλη σειρά, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε και να παίξουμε καλύτερα στο 2ο ματς, από ότι στο πρώτο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν κόσμια η ατμόσφαιρα κι έτσι πρέπει να είναι στους τελικούς»

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τέλος πρόσθεσε: «Το ματς δεν ήταν καλό, γιατί ήταν πολύ κρίσιμο, όπως είναι το πρώτο ματς μιας σειράς τελικών. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, γιατί είχαμε κάποια κενά, αλλά να έχουμε και καλή κυκλοφορία στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα