Μανωλόπουλος: «Χειρότεροι οι δικοί μας μικροί τελικοί από αυτόν του Final 4»

Μανωλόπουλος: «Χειρότεροι οι δικοί μας μικροί τελικοί από αυτόν του Final 4»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, τονίζοντας πως η σειρά των μικρών τελικών της Basket League είναι χειρότεροι από εκείνον του Final 4.

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στη σειρά των μικρών τελικών με τον Άρη και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε μικρό τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Έπρεπε να διαχειριστούμε τις απουσίες. Δεν έχουμε παίξει ξανά χωρίς Ούκιτς και ΜακΓκραθ. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά βοήθησαν να στηριχτεί το πλάνο μας και να δώσω συγχαρητήρια, λίγο παραπάνω στον Μωραΐτη, γιατί θεωρώ ότι βοήθησε πάρα πολύ, παρόλο που είναι ένα παιδί που δεν έχει παίξει όλη την χρονιά. Το επόμενο ματς θα είναι διαφορετικό. Ο Άρης θα αντιδράσει, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, πιο πολύ εγκεφαλικά».

Για το κίνητρο της σειράς: «Το να παίζεις μικρό τελικό, ακόμα και σε Final 4, είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες. Αυτό εδώ είναι χειρότερο από το Final 4, γιατί δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι που λες "κουράγιο, άντε πάμε". Είναι μια σειρά παιχνιδιών., οπότε είναι δύσκολο οι παίκτες να βρουν κίνητρο. Αυτό ισχύει και για εμάς και για τον Άρη. Αν ο κόσμος θέλει αυτά τα ματς, οκ, να τα δώσουμε. Αν υπάρχει άλλος λόγος, δεν μπορώ να κάνω τέτοια συζήτηση τώρα. Είχαμε όντως πολλή κούραση, μετά και τα ματς που ήμασταν στο... κόκκινο με τον Παναθηναϊκό, εξού και οι τραυματισμοί. Ειδικά χθες στην προπόνηση είδα ήταν πάρα πολύ καλοί και το θέλουμε και γι' αυτό είπα και μπράβο στα παιδιά».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Δημήτρης Μωραΐτης: «Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και είχαμε κι απουσίες. Πήραμε την νίκη και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς. Πάμε Θεσσαλονίκη και για την νίκη και για να πάρουμε την σειρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα