Πρίφτης για αποβολή Καββαδά: «Έχω εμπιστοσύνη στον διαιτητή»

Πρίφτης για αποβολή Καββαδά: «Έχω εμπιστοσύνη στον διαιτητή»

bet365

Για την αποβολή του Βασίλη Καββαδά στο τρίτο δεκάλεπτο ρωτήθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στην συνέντευξη τύπου.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Βασίλη Καββαδά να αποβάλλεται στην τρίτη περίοδο (ντισκαλιφιέ), μετά από αντιαθλητικό στον Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε γι αυτό στην συνέντευξη τύπου κι απάντησε: «Για ποιο λες; Την πρώτη φορά που έφαγε την μπουνιά ή την δεύτερη που την έριξε; Την πρώτη φάση την είδα. Την δεύτερη όχι. Έχω εμπιστοσύνη στον Τζαφλέρη (σ.σ. διαιτητής). Θα το δούμε στο βίντεο».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ακόμα, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις. Η ΑΕΚ βρήκε επαφή με το καλάθι περισσότερο από εμάς. Για εμάς και οι 74 πόντοι είναι αρκετοί, αμυντικά θα έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγείς, δώσαμε περισσότερες ελεύθερες βολές στον αντίπαλο. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση, ενόψει Τετάρτης, για να παρουσιαστούμε με την ενέργεια που απαιτεί η ποιότητα του αντιπάλου».

Τέλος, για τους τραυματισμούς ανέφερε: «Δεν το ξέρουμε ακόμα πως θα είμαστε. Θα το δούμε. Ο Ντραγκίσεβιτς με πίεση θα προλάβει αν παίξει. Θα δούμε κι ο Τζάκσον πως θα είναι τώρα».

Ο Σπύρος Μούρτος υποστήριξε: «Σήμερα είχαμε πολύ βασικές ελλείψεις κι αυτό μας οδήγησε σε νέα σχήματα, που δεν γνωρίζαμε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι πάντως. Είχαμε ένα κενό επιθετικά κι η ΑΕΚ άνοιξε την διαφορά κι αυτό καθόρισε το αποτέλεσμα. Το μυαλό μας είναι στο ματς της Τετάρτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα