Τζάμπολ στους (μικρούς) τελικούς της... παρηγοριάς

Gazzetta team
Τζάμπολ στους (μικρούς) τελικούς της... παρηγοριάς

bet365

Η ΑΕΚ και ο Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους μικρούς τελικούς της Basket League (28/5, 18:00) με στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η ΑΕΚ και ο Άρης είναι οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν για το... δικό τους πρωτάθλημα και την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21+).

Εν όψει του πρώτου αγώνα της σειράς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (28/5, 18:00), οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα! Η ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον Ντόνι Μακ Γκραθ μετά τον τραυματισμό του στη μέση, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Εξίσου σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Άρης, αφού θα αγωνιστεί στον πρώτο μικρό τελικό της σειράς μόνο με... έναν ξένο. Και αυτό διότι έχουν τεθεί ήδη νοκ άουτ, ο Τζάστιν Τζάκσον με πελματιαία απονεύρωση), ο Ταντίγια Ντραγκίτσεβιτς με διάστρεμμα και ο Ουίλ Κάμινγκς με ένα πρόβλημα στη γάμπα! Και σαν να μην έφταναν αυτά, προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Βασίλης Καββαδάς, Θοδωρής Ζάρας ωστόσο θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο ματς.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε έξι συνολικά σειρές, με τις τέσσερις από αυτές να είναι στην πρώτη φάση των playoffs. Η ΑΕΚ έχει επικρατήσει στις έξι από τις επτά αναμετρήσεις στην Αθήνα, ενώ ο Άρης έχει ρεκόρ 7-3 στα παιχνίδια που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα