Έτσι θα παίξει η Βαλένθια στην EuroLeague (pic)

Έτσι θα παίξει η Βαλένθια στην EuroLeague (pic)

Gazzetta team
Έτσι θα παίξει η Βαλένθια στην EuroLeague (pic)
Η Ισπανία θα έχει πέντε εκπροσώπους στην επόμενη EuroLeague και η Βαλένθια έχει δυο τρόπους για να παίξει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το νέο και ιδιαίτερα φιλόδοξο πρότζεκτ του «όλοι εναντίον όλων, σε έναν μαραθώνιο 30 αγωνιστικών» εφαρμόστηκε φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία στην EuroLeague ενώ οι Ίβηρες θα έχουν πέντε ομάδες τους στην επόμενη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, η Ισπανία έχει τρία εγγυημένα συμβόλαια (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα) ενώ η Ουνικάχα Μάλαγα επιστρέφει στον θεσμό ως κάτοχος του EuroCup. Τη σεζόν 2017-18 καταργείται η wild card που φέτος δόθηκε στην Νταρουσάφακα και πάει στην Ισπανία.

Τι ισχύει, λοιπόν, με τη Βαλένθια; Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ έχασε την ευκαιρία να σφραγίσει εισιτήριο μέσω του EuroCup και πλέον θέλει να το πετύχει μέσω του ισπανικού πρωταθλήματος. Όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Juan Carlos Villena, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη EuroLeague, θα πρέπει 1) η Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει ως τον τελικό αποκλείοντας διαδοχικά τις Ανδόρα και τον νικητή του ζευγαριού Μάλαγα - Τενερίφη ή 2) η Βαλένθια να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει τον τίτλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.