Δύσκολα θα συνεχίσει ο Μπαρτζώκας στην Μπαρτσελόνα (pics)

Δύσκολα θα συνεχίσει ο Μπαρτζώκας στην Μπαρτσελόνα (pics)

Gazzetta team
Δύσκολα θα συνεχίσει ο Μπαρτζώκας στην Μπαρτσελόνα (pics)

bet365

Το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στους Καταλανούς προδιαγράφεται δυσοίωνο ενώ ο Γενικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, μίλησε για την κρίσιμη συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η διάκριση στο ισπανικό πρωτάθλημα ήταν το ζητούμενο για την Μπαρτσελόνα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στην EuroLeague, εκεί όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με ρεκόρ 12-18. Οι Καταλανοί, λοιπόν, κλήθηκαν να σώσουν τα προσχήματα στα ισπανικά playoffs ωστόσο έμειναν εκτός ημιτελικών μετά τη δεύτερη ήττα στην προημιτελική σειρά με τη Βαλένθια!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Έτσι η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη σεζόν με ρεκόρ 37-32 και χωρίς κάποιον τίτλο σε όλες τις διοργανώσεις: 23-12 στη Liga Endesa, 12-18 στην EuroLeague, 1-1 στο SuperCopa και 1-1 στο Copa del Rey.

Μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια, ο νέος Γενικός Διευθυντής της Μπάρτσα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και τα πλάνα των Καταλανών ενόψει της συνέχειας: «Σας εγγυώμαι ότι την επόμενη χρονιά, στο τμήμα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα θα υπάρχει περισσότερη πειθαρχία και επαγγελματισμός»! Πρόσθεσε, δε, πως «αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον προπονητή, θα κάνουμε τον απολογισμό και θα δούμε τι αποφάσεις θα πάρουμε»

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να κοουτσάρει τους «μπλαουγκράνα», μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, αν και ο Λιθουανός προπονητής της Ζαλγκίρις, ο οποίος κατέκτησε την EuroLeague με την Μπαρτσελόνα το 2003, διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο μέσα στη χρονιά. Στα υπόψιν υπάρχει και ο Σίτο Αλόνσο της Μπασκόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα