«Άδικο να παλέψουμε ξανά για την τρίτη θέση»

«Άδικο να παλέψουμε ξανά για την τρίτη θέση»

bet365

Ο βοηθός του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής, αναφέρθηκε στους μικρούς τελικούς με τον Άρη, τονίζοντας πως είναι άδικο να μπαίνει ξανά η ΑΕΚ σε διαδικασία για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης.

Αντίθετος με την διεξαγωγή των μικρών τελικών έδειξε ο Θανάσης Παπαχατζής με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αρσεναλ - Τσέλσι (21+).

Ο βοηθός του Σωτήρη Μανωλόπουλου υποστήριξε πως είναι άδικο η «Βασίλισσα» να μπαίνει πάλι σε διαδικασία εξασφάλισης της τρίτης θέσης, από την στιγμή που την κατέκτησε από πολύ νωρίς στην κανονική περίοδο, ωστόσο τόνισε πως είναι κάτι που όλοι σέβονται.

Αναλυτικά είπε:

«Ξεκινάει μια σειρά αγώνων την Κυριακή όπου πρέπει να αποδείξουμε για άλλη μία φορά, ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Το τονίζω αυτό, διότι η ομάδα στην κανονική περίοδο έδειξε τη διαφορά κλάσης της σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες πλην του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Κατακτήσαμε από πολύ νωρίς και με μεγάλη διαφορά την τρίτη θέση και για να είμαι ειλικρινής θεωρώ, ότι είναι λίγο άδικο να μπαίνουμε σ’ αυτή τη διαδικασία ξανά. Από την στιγμή όμως, που το σύστημα είναι τέτοιο, είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε.

Θεωρώ, ότι στη σειρά με τον Παναθηναϊκό η ομάδα είχε μόνο κέρδος. Παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί σε τρία ματς και καταφέραμε να πάρουμε μία ιστορική νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η εμφάνιση του τέταρτου αγώνα να αποπροσανατολίσει την ομάδα και τον κόσμο μας.

Τώρα πρέπει να βρούμε ξανά τη συγκέντρωση μας, τη διάθεση και την ενέργεια που έχουμε ως ομάδα έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις τρεις νίκες, ξεκινώντας από την Κυριακή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα