ΛεΜπρόν: «Απόλαυση να βλέπω τον Τόμας, παρά τα όσα περνούσε» (vid)

ΛεΜπρόν: «Απόλαυση να βλέπω τον Τόμας, παρά τα όσα περνούσε» (vid)

bet365

Το... καπέλο στον Αζάια Τόμας έβγαλε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, για το σθένος που έδειξε κατά την διάρκεια των playoffs μεταξύ Καβαλίερς και Σέλτικς, παρά το προσωπικό του δράμα.

Με συγκινητικά λόγια είχε μιλήσει αρκετές φορές ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για το δράμα που περνούσε ο Αζάια Τόμας, που «έχασε» την αδερφή του, αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται στα παρκέ.

Ο «Βασιλιάς», μετά την ολοκλήρωση των αγώνων μεταξύ Καβαλίερς και Σέλτικς, «έβγαλε» για ακόμα μια φορά το καπέλο στον αντίπαλο και φίλο του, για το σθένος που έδειξε καθόλη την διάρκεια των τελικών της Ανατολής.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπαρτσελόνα - Αλαβές, αν ο Μέσι ανοίξει το σκορ (21+).

«Κατά την διάρκεια της σειράς δεν είχε την ευκαιρία να θρηνήσει. Ξέρω πως είπα κάποια πράγματα στα μέσα ενημέρωσης για την κατάσταση που περνούσε, αλλά ήμουν χαρούμενος που τον είδα και που τού έδωσα μια μεγάλη αγκαλιά. Ήταν μια... απόλαυση να βλέπεις πόσο σκληρός και αποφασισμένος ήταν, παρά τα όσα περνούσε στην καθημερινότητά του. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο της ομάδας του. Η οικογένεια είναι τα πάντα και το μπάσκετ έρχεται δεύτερο. Πολλά ειπώθηκαν, αλλά αυτή είναι η ουσία», είπε ο ηγέτης των Καβαλίερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα