«Θυσιάζει» το συμβολαιό του ο Τόμας για χάρη ενός πρωταθλήματος!

«Θυσιάζει» το συμβολαιό του ο Τόμας για χάρη ενός πρωταθλήματος!

«Θυσιάζει» το συμβολαιό του ο Τόμας για χάρη ενός πρωταθλήματος!

bet365

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Αζάια Τόμας αν δεν του ανανεώσουν οι Σέλτικς το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για να πάρει η ομάδα ικανούς παίκτες και να κατακτήσει μελλοντικά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Οι Σέλτικς έφτασαν στην... πηγή φέτος, αλλά δεν ήπιαν νερό, καθώς αποκείστηκαν από τα τελικά του ΝΒΑ από τους Καβαλίερς.

Ο Αζάια Τόμας, που παρά το προσωπικό του δράμα με τον χαμό της αδερφής του, συμμετείχε κανονικά στα playoffs της Ανατολής, μέχρι που τον σταμάτησε ο τραυματισμός του, επιθυμεί πάρα πολύ την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και θα κάνει τα πάντα για να το πάρει.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπαρτσελόνα - Αλαβές, αν ο Μέσι ανοίξει το σκορ (21+).

Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να... θυσιάσει το συμβόλαιό του, ώστε οι Σέλτικς να εξοικονομήσουν χρήματα και να πάρουν ταλαντούχους παίκτες το προσεχές καλοκαίρι.

«Χρειαζόμαστε τον καλύτερο παίκτη που θα μας βοηθήσει. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για τον σύλλογο, ώστε να βοηθήσω κι εγώ να έρθει περισσότερο ταλέντο στην πόλη. Θέλω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα και το να είμαστε τόσο κοντά στους τελικούς του ΝΒΑ, με κάνει να το θέλω ακόμα περισσότερο», είπε αρχικά ο μικρόσωμος γκαρντ της Βοστώνης.

Οι Σέλτικς μπορούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τόμας αυτό το καλοκαίρι, καθώς η επόμενη σεζόν είναι η τελευταία του στην ομάδα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα. «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι, αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τα πάντα. Οπότε, ό,τι είναι να γίνει φέτος με τα συμβόλαια, θα γίνει. Αν όχι, θα περιμένουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Μια επέκταση σημαίνει περισσότερα λεφτά; Θα μου άρεσε αυτό. Αλλά αν δεν συμβεί, θα είμαι ο τελευταίος που θα ενοχληθεί. Ξέρω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Όταν θα έρθει αυτή η στιγμή,θα το ξέρω και ο Θεός θα με ευλογήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα