«Λύγισε» στο τέλος η Εθνική Γυναικών

«Λύγισε» στο τέλος η Εθνική Γυναικών

Gazzetta team
«Λύγισε» στο τέλος η Εθνική Γυναικών

bet365

Η Εθνική Γυναικών προσπάθησε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σλοβακία στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της ενόψει του Eurobasket, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 81-79.

Η αντεπίθεση της Εθνικής Γυναικών στο τέλος του αγώνα με την Σλοβακία δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα με 81-79, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Eurobasket.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 69-53 στο 33', όμως μείωσε σε 76-74 (38') με την Μάλτση. Η ίδια παίκτρια αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή και δεν μπόρεσε να χαρίσει την εκτός έδρας νίκη στην Εθνική μας.

Σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι Μάλτση και Καλτσίδου με 21 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς ανέφερε μετά το τέλος: «Παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα σε σχέση το προηγούμενο φιλικό, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου υπήρξε ένα μεγάλο "κενό" και η Σλοβακία κατάφερε και «άνοιξε» τη διαφορά. Στα θετικά είναι ότι καταφέραμε να επιστρέφουμε στον αγώνα και θα μπορούσαμε μάλιστα και να είχαμε κερδίσει, αν έβρισκε το στόχο το τρίποντο της Μάλτση στο τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο γενικά είχαμε καλύτερη εικόνα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα με θετικά συμπεράσματα, αλλά φυσικά έχουμε δουλειά ακόμα μπροστά μας. Είδαμε κάποια σημαντικά πράγματα και κυρίως τι θα πρέπει να βελτιώσουμε».

Τα Δεκάλεπτα: 16-15, 41-26, 61-51, 81-79

Σλοβακία: Παλενικοβα 3, Οροζόβα 15, Μπαλιντόβα 11, Γιουρτσένκοβα 2, Νινουχάλοβα 13, Ζίρκοβα 11, Ντουντάσοβα 9, Θέινερ 2, Ρουτζίτσκοβα 6, Κοβατσίκοβα 2, Σλαμοβά 7
Ελλάδα: Έιβερι, Μάλτση 21 (6ρ), Σωτηρίου, Σπανού 9, Καλτσίδου 16 (7ρ), Σταμολάμπρου 2, Σταμάτη 8, Σπυριδοπούλου 2, Νικολοπούλου 6 (4 α), Κοσμά 6, Χριστινάκη 5, Δίελλα, Φασούλα 4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα