Ο Παπαθεοδώρου βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ο Παπαθεοδώρου βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ο Παπαθεοδώρου βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

bet365

Η λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον αντικαταστήσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν ξαφνιάστηκαν με την είδηση λύσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Νομοτελειακά αυτό θα γινόταν κάποια στιγμή. Αποφεύχθηκε τουλάχιστον δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, φαίνεται όμως ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Οι επιτελείς του Δικεφάλου έκριναν ότι έφτασε η στιγμή να προχωρήσουν σε ριζοσπαστικές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας και φυσικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη από αυτή της λύσης της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν επίσης ότι οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν θα αρχίσουν τώρα τη διαδικασία πρόσληψης του επόμενου προπονητή. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Σούλη Μαρκόπουλο καθώς έχει έρεισμα στο εσωτερικό του Δικεφάλου και εκτιμάται ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις δημιουργίας μιας ομάδας από την αρχή.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά από πετυχημένη πορεία στην Κηφισιά, τη φετινή σεζόν εργάστηκε στο Καζακστάν και πιο συγκεκριμένα στην Αστάνα. Και ο ίδιος έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο ελληνικό Πρωτάθλημα και η προοπτική του ΠΑΟΚ είναι κάτι που ανταποκρίνεται και στις δικές του φιλοδοξίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα