«Η Κλόι Καρντάσιαν με κατέστρεψε, θα έπαιζα ακόμα στο NBA»! (vid)

«Η Κλόι Καρντάσιαν με κατέστρεψε, θα έπαιζα ακόμα στο NBA»! (vid)

Νίκος Καρφής
«Η Κλόι Καρντάσιαν με κατέστρεψε, θα έπαιζα ακόμα στο NBA»! (vid)

bet365

Ο παλιός παίκτης των Τίμπεργουλβς, Ρασάντ ΜακΚάντς τόνισε πως θα βρισκόταν ακόμα στο NBA με ετήσιο συμβόλαιο 70 εκατομμυρίων δολαρίων, αν δεν είχε... μπλέξει με την Κλόι Καρντάσιαν το 2009.

Η Κλόι Καρντάσιαν επηρεάζει με τον χειρότερο τρόπο (βλ. Λαμάρ Όντομ) τους παίκτες του NBA με τους οποίους έχει ερωτική σχέση, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει και ο παλιός παίκτης των Τίμπεργουλβς, Ρασάντ ΜακΚάντς.

Ο 32χρονος ανέφερε πως θα έπαιζει ακόμα στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, αν δεν είχε σχέση με την Κλόι το 2009. Μάλιστα τόνιζε πως θα έπαιρνε συμβόλαιο της τάξης των 60-70 εκατομμυρίων ευρώ αν είχε επιλέξει να μην μπλέξει μαζί της.

«Θα ήμουν παίκτης των 60-70 εκατομμύριων ευρώ στο NBA αυτή τη στιγμή, αν δεν έμπλεκα με την Κλόι Καρντάσιαν το 2009», τόνισε.

Τη σεζόν 2008-09 είχε 14.9 πόντους μέσο όρο με τη φανέλα των Τίμπεργουλβς, ενώ μετά απο εκείνη τη χρονιά η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα.

Πλέον η Κλόι έχει σχέση με τον σέντερ των Καβς, Τρίσταν Τόμσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα