Παπαπέτρου: «Έχουμε πλεονέκτημα, αλλά ο Παναθηναϊκός διψάει για τον τίτλο»

Παπαπέτρου: «Έχουμε πλεονέκτημα, αλλά ο Παναθηναϊκός διψάει για τον τίτλο»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Έχουμε πλεονέκτημα, αλλά ο Παναθηναϊκός διψάει για τον τίτλο»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στον 3ο ημιτελικό με τον Άρη και όπως τόνισε μετά το τέλος, θέλει να κλείσει τη σεζόν με έναν τίτλο...

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σεντ Πάτρικς - Ντάνταλκ (21+).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ του Ολυμπιακού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την εμφάνισή του στο ματς με τον Άρη και τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Προσπαθώ να συνεισφέρω, προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είναι σημαντική η πρόκριση στους τελικούς και συνεχίζουμε. Tώρα θέλουμε να τα δώσουμε όλα στην τελική ευθεία για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας».

Για το αν... αδειάζει η ομάδα του μετά το Final 4: «Δεν αδειάζει! Το κίνητρο είναι μεγάλο. Η χρονιά ήταν πολύ κουραστική μέχρι στιγμής. Χύσαμε πολύ ιδρώτα και θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τίτλο. Οπότε... θα τα δώσουμε όλα!».

Για τα κίνητρα που υπάρχει εν όψει των τελικών: «Έχουμε κερδίσει δύο πρωταθλήματα σερί. Είναι τεράστιο το κίνητρο για εμάς να κατακτήσουμε τρία διαδοχικά πρωταθλήματα, κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια. Αυτό είναι και δίκοπο μαχαίρι όμως. Σίγουρα ψυχολογικά έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί ο Παναθηναϊκός διψάει για τίτλο! Διψάει για πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Θα είμαστε πανέτοιμοι!»

Για το αν σκέφτονται στον Ολυμπιακό τα όσα γράφοντας για το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού: «Εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα. Κλείνουμε τα αυτιά μας σε όλα αυτά. Από σήμερα επικεντρωνόμαστε στον πρώτο τελικό, αυτόν της Κυριακής στο ΣΕΦ και δεν βλέπουμε πιο πέρα. Πόσο μάλλον τι κάνουν οι άλλοι».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν στην Κωνσταντινούπολη για να μας υποστηρίξουν στο φάιναλ φορ, σε δύσκολα οικονομικά καιρούς. Οι περισσότεροι θα ήθελαν να ήταν εκεί, αλλά δεν ήταν εύκολο. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να τους κάνουμε χαρούμενους στο τέλος της σεζόν και να πανηγυρίσουμε μαζί ένα ακόμη πρωτάθλημα Ελλάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα