To basketball camp του Αμαρουσίου (pic)

Gazzetta team
To basketball camp του Αμαρουσίου (pic)

bet365

Το Μαρούσι διοργανώνει και φέτος το Maroussi Basketball Camp, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις περιόδου, από τις 19 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

«Τo Μaroussi Basketball Summer Camp επιστρέφει δυναμικά

Όπως πραγματοποιήθηκε πέρσι με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία έτσι και φέτος το 2ο Maroussi Basketball Camp επιστρέφει και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Άγιος Θωμάς».

Το έμπειρο προπονητικό επιτελείο του Maroussi B.C. σου υπόσχεται μια αξέχαστη “μπασκετική” εμπειρία. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ.Α και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Κώστας Κεραμιδάς, ο Αρχηγός της ομάδας Γιώργος Σουρλής και ο ταλαντούχος παίκτης μας Ορφέας Στασινός –γέννημα – θρέμμα του Συλλόγου- σε περιμένουν στο γήπεδο με πολλές εκπλήξεις για να ταξιδέψετε μαζί στον υπέροχο κόσμο της πορτοκαλί μπάλας.

→Special guests: παίκτες και προπονητές της Α1.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα