Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου (pics & vid)

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου (pics & vid)

Gazzetta team
Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου (pics & vid)

bet365

Στο πλαίσιο της ONE TEAM EuroLeague, η διοίκηση των «πρασίνων» εγκαινίασε το γήπεδο μπάσκετ στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, παρουσία του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ, Παναγιώτη Τριαντόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 16/5 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, μια χορηγία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και της εταιρείας φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Superfoods®, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere. Έπειτα από τρία χρόνια συμμετοχής στο πρόγραμμα οι «πράσινοι» μαζί με τον Επίσημο Χορηγό τους, υλοποίησαν ένα έργο που προάγει τις αξίες του αθλητισμού και δίνει μια διέξοδο στα παιδιά από τη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Το παρών στην τελετή έδωσαν από πλευράς Παναθηναϊκού Superfoods, o Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο Διευθυντής της PAO BC ACADEMY, Φραγκίσκος Αλβέρτης, καθώς και ο προπονητής της Ακαδημίας, Γιάννης Σιούτης. Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, η Γενική Διευθύντρια της Superfoods®, Σταυρούλα Χασαπογλίδου, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής Κοινωνίας της Κορίνθου, της αστυνομίας, του στρατού και της εκκλησίας, τους οποίους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Καταστήματος, Αντώνης Τσουρέκης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά προσφορά των χορηγών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods (Superfoods, Adidas, Cosmote, NOVA, Viva, Direction και Paoshop).

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παρευρισκόμενων:

Παναγιώτης Τριαντόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods): «Στα τρία χρόνια που επισκεπτόμαστε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου στο πλαίσιο του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague, διαπιστώσαμε το πόσο καλό κάνει στα παιδιά αυτή η προσπάθεια, πόση χαρά τους δίνουμε και πόσο πολύ τα βοηθάμε να αποκτήσουν τις αρχές της ομαδικότητας και του αθλητικού πνεύματος.

Στην περσινή μας επίσκεψη με την ομάδα είδαμε την κατάσταση της αυλής και υποσχεθήκαμε πως θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν χώρο άθλησης, ένα όμορφο γήπεδο μπάσκετ για να μπορούν να περνάνε κάποιες ώρες ευχάριστα. Σήμερα νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που αυτό το έργο ολοκληρώθηκε και είμαστε εδώ να το εγκαινιάσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη Euroleague, όσο και τη Superfoods® που συνέβαλαν τα μέγιστα για να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του. Ο Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα είναι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Σταυρούλα Χασαπογλίδου (Γενική Διευθύντρια Superfoods®): «Η Superfoods® μαζί με τον Παναθηναϊκό έχει τη χαρά να συμμετέχει σε προγράμματα με κοινωνικό αντίκτυπο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βασίζεται στις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Ο αθλητισμός δίνει αυτό την ώθηση που θέλεις να πας μπροστά και να φτιάξεις τη ζωή σου. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό. Έχει χρώμα, δίνει μια διέξοδο σε ένα κατάστημα φυλακών και δεν έχουμε παρά να παίξουμε και εμείς με τα παιδιά».

Αντώνης Τσουρέκης (Διευθυντής Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου): «Με μεγάλη προσοχή και υπομονή σχεδιάσαμε τη δημιουργία ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης μιας αθλητικής υποδομής, η οποία έλειπε και σήμερα αποτελεί κόσμημα στο χώρο των εγκαταστάσεων της φυλακής. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εναλλακτικές διεξόδους στα παιδιά, στους νέους του καταστήματος και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να διευρύνουμε τα αθλητικά μας προγράμματα. Σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλε τα μέγιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με την οποία έχουμε μια άριστη συνεργασία από το 2015».

Γιάννης Σιούτης (Προπονητής PAO BC ACADEMY): «Είναι σημαντικό τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το μπάσκετ. Τα βοηθά να ξεφεύγουν από την καθημερινότητά τους και να βλέπουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον διότι ο αθλητισμός βελτιώνει τον άνθρωπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα