Με... Νίκι Μινάζ τα βραβεία του ΝΒΑ!

Με... Νίκι Μινάζ τα βραβεία του ΝΒΑ!

bet365

Η Νίκι Μινάζ είναι εκείνη που θα τραγουδήσει στην τελετή παράδοσης των βραβείων του ΝΒΑ στις 26 Ιουνίου, στην οποία θα δώσει το «παρών» και o ράπερ, Ντρέικ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα ψυχαγωγήσει τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια της, σε μια εκδήλωση όπου θα βρεθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Άλλωστε, ο διεθνής φόργουορντ είναι υποψήφιος για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν, μαζί με τον Ρούντι Γκομπέρ και τον Νίκολα Γιόκιτς.

Για το βραβείο του MVP υποψήφιοι είναι οι Ουέστμπρουκ, Χάρντεν, Λέοναρντ, για το βραβείο του rookie της χρονιάς οι Μπρόγκντον, Εμπίντ και Σάριτς, γι' αυτό του καλύτερου 6ου παίκτη οι Γκόρντον, Λου Ουίλιαμς και Ιγκουοντάλα, για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού οι Ντρέιμοντ Γκριν, Λέοναρντ και Γκομπέρ, ενώ για τον καλύτερο προπονητή οι Πόποβιτς, Ντ' Αντόνι και Σποέλστρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα