Λόνζο Μπολ: Όχι στους Σέλτικς, ναι στους 76ers;

Λόνζο Μπολ: Όχι στους Σέλτικς, ναι στους 76ers;

bet365

Ο Λόνζο Μπολ είναι αρκετά απόλυτος με ποια ομάδα θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και αυτή είναι οι Λέικερς. Αρνήθηκε να δοκιμαστεί στους Σέλτικς, αλλά φαίνεται πως σκέφτεται τους 76ers.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Αν τον μισό θόρυβο απ' όσο κάνει το όνομα του, το κάνει και με αυτά που θα κάνει στο παρκέ ο Λόνζο Μπολ και ο μπαμπάς του θα είναι εξαιρετικά χαρούμενοι.

Όπως είχε δηλώσει ο νεαρός, υποψήφιος για Νο1 του φετινού ντραφτ, δεν θέλει να δοκιμαστεί από ομάδες, αφού εκείνος θέλει να παίξει με την φανέλα των Λέικερς που επιλέγουν στην 2η θέση.

Αφού απέρριψε τους Σέλτικς, φαίνεται πως δεν κάνει το ίδιο και με τους 76ers (Νο.3 του ντραφτ) και βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει μέρος στις δικές τους δοκιμές.

Η ομάδα της Φιλαδέλφια φοβάται την κατάσταση την οποία θα γυρίσει ο Σίμονς και θέλει ακόμα ένα ταλέντο να φτιάξει ένα δυνατό δίδυμο.

Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά με τον νεαρό Μπολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα