Σφαιρόπουλος: «Ο Λοτζέσκι δύσκολα θα παίξει στους τελικούς»

Σφαιρόπουλος: «Ο Λοτζέσκι δύσκολα θα παίξει στους τελικούς»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς με τον Άρη, για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό και τη σχεδόν δεδομένη, απουσία του Ματ Λοτζέσκι.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί του Άρη και πλέον στρέφει τη σκέψη του στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε μετά το ματς, «Κάναμε το καθήκον μας, παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σχετικά. Είχαμε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ ενώ παίξαμε καλή άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και πήγαμε το σκορ μέχρι και στο +22. Από εκεί και πέρα, η άμυνά μας χαλάρωσε και σίγουρα είχαμε κάποια διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί αλλά το πρόσημο ήταν θετικό. Τώρα επικεντρωνόμαστε στους τελικούς και ξεκινάμε από την αρχή. Ήταν καλό που βγήκαν μπροστά παιδιά όπως ο Παπαπέτρου και ο Αγραβάνης στην άμυνα, ο Γιανγκ ήταν καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αυτό δείχνει ότι ήμαστε όλοι έτοιμοι. Από την άλλη ήταν καλό που ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες, όπως και προφυλάξαμε τον Ουότερς που είχε ένα μικρό πρόβλημα. Πλέον κοιτάμε τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο τον πρώτο ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο ματς, αλλά σαφώς θέλουμε το δυναμικό παρών τους στους τελικούς και να είναι γεμάτο το ΣΕΦ».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια του ματς σε λάθη της άμυνας: «Σαφώς οι παρατηρήσεις μου ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους τελικούς, γιατί θέλουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα ενόψει των τελικών με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν θα παίξει ο Ματ Λοτζέσκι: «Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Λοτζέσκι κάποιο ματς».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη σειρά του τόνισε πως, «Το τρίτο παιχνίδι της σειράς ήταν αυτό και σίγουρα ξεχνάμε τι έγινε στο παρελθόν και κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα. Κερδίσαμε και έχουμε μπροστά μας τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, είμαστε χαρούμενοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά γιατί η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη και θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα