Τέλος ο Μπένετ από τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Μπένετ από τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Μπένετ από τη Φενέρμπαχτσε
Η... περιπέτεια του Άντονι Μπένετ στη Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε αφού οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Καναδό.

Στην περίπτωση του Άντονι Μπένετ, οι Καβαλίερς επένδυσαν το 2013 σε ό,τι εξελίχθηκε τα επόμενα χρόνια ως η μεγαλύτερη απογοήτευση σε παίκτη που έγινε Νο.1 draft pick!

Η Φενέρ ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Καναδού να σώσει την υστεροφημία του ωστόσο ο Μπένετ δεν κατάφερε να βρει ρόλο στο rotation του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε έπειτα από τον τελικό της EuroLeague αφού είναι εκτός ρόστερ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

«Η Φενέρμπαχτσε έλυσε τη συνεργασία της με τον Καναδό παίκτη Άντονι Μπένετ, κατόπιν συμφωνίας και των δυο πλευρών. Ο Μπένετ ήλθε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο και είχε μερίδιο στην κατάκτηση της EuroLeague. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια» αναφέρει η ανακοίνωση των Τούρκων για τον Μπένετ, ο οποίος μέτρησε 1.2 πόντους και 0.9 ριμπάουντ σε 10 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.