«Όχι» του Λόνζο Μπολ στους Σέλτικς

«Όχι» του Λόνζο Μπολ στους Σέλτικς

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Σέλτικς, Danny Ainge, ανακοίνωσε πως ο Λόνζο Μπολ ενημέρωσε την ομάδα πως δεν θα πάρει μέρος στα workouts τους, ενόψει του ντραφτ 2017.

Την προτίμησή του στους Λέικερς έχει δείξει ο Λόνζο Μπολ και η οικογένειά του κι αυτό δεν αλλάζει.

Ο γιος του ΛαΒάρ Μπολ έχει μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στην πρώτη θέση του προσεχούς ντραφτ (22/06), η οποία ανήκει στους Σέλτικς, ωστόσο πρόσφατα ο πατέρας της οικογενείας δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιλεγεί και στο Νο. 2, καθώς ανήκει στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Μάλιστα, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας της Βοστώνης, Danny Ainge, ανακοίνωσε πως ο Λόνζο, μετά από επιθυμία του, δεν θα συμμετέχει στα workouts του συλλόγου.

«Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τον Μπολ. Δεν εμφανίστηκε στο combine που κάνουμε, αλλά αυτό είναι κάτι σύνηθες. Ήρθαμε σε επαφή μαζί του για να συμμετέχει στα workouts, αλλά αρνήθηκε ευγενικά», είπε ο Ainge.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα