Ρόουζ: «Δεν σκέφτομαι τα χρήματα, θέλω να κερδίζω»

Ρόουζ: «Δεν σκέφτομαι τα χρήματα, θέλω να κερδίζω»

Νίκος Καρφής
Ρόουζ: «Δεν σκέφτομαι τα χρήματα, θέλω να κερδίζω»

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ αποτελεί ένα από τα πιο... καυτά ονόματα της free agency του καλοκαιριού, με τον ίδιο να αναφέρει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα αλλά αυτό που θέλει είναι να κερδίζει.

Ο Ντέρικ Ρόουζ θα είναι free agent το καλοκαίρι, ψάχνοντας το επόμενο συμβόλαιο σε ομάδα του NBA.

Ο ίδιος φαίνεται πως δεν νοιάζεται για τα χρήματα που θα του αποφέρει μια συμφωνία και το μόνο που αναζητά είναι να κερδίζει.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Δεν σκέφτομαι καν τα λεφτά. Έχω αποταμιεύσει περισσότερα από αρκετά. Αν σταματούσα να παίζω μπάσκετ τώρα, θα ήμουν εντάξει. Θέλω να κερδίζω. Θέλω να είμαι χαρούμενος και ήσυχος με τη συνείδησή μου, όπου κι αν βρίσκομαι. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ με ανθρώπους για τους οποίους το νούμερο 1 είναι τα χρήματα. Θέλω να κερδίζω», δήλωσε ο D-Rose.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχουν δείξει οι Τίμπεργουλβς, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει στους Νικς, με τους οποίους φέτος είχε 18 πόντους και 4.4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα