Στη Σάρλοτ το All Star Game του 2019!

Στη Σάρλοτ το All Star Game του 2019!

Νίκος Καρφής
Στη Σάρλοτ το All Star Game του 2019!

bet365

Το NBA ανακοίνωσε πως το All Star Game της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 θα φιλοξενηθεί από το «Spectrum Center» της Σάρλοτ.

Η πολιτεία της North Carolina δεν είχε συμμορφωθεί με την νομοθεσία της ΗΠΑ σχετικά με τις τρανσέξουαλ, με αποτέλεσμα το NBA να μην αφήσει να γίνει το All Star Game στην πόλη της Σάρλοτ το 2017.

Τα προβλήματα αυτά φαίνεται πως ξεπεράστηκαν, αφού η λίγκα ανακοίνωσε επίσημα πως το All Star Game της σεζόν 2018-2019 θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Σάρλοτ Χόρνετς, «Spectrum Center» την Κυριακή 17 Φλεβάρη του 2019.

Οι δηλώσεις του Άνταμ Σίλβερ μετά την ανακοίνωση: «Για τρεις δεκαετίες το NBA έχει σαν σπίτι της τη Σάρλοτ. Πολλές γενιές οικογενειών έχουν δει παιχνίδια εκεί. Οι φίλαθλοι μαζεύονται στο γήπεδο και μοιράζονται το πάθος τους για την ομάδα του Σάρλοτ. Αποφασίσαμε να δώσουμε το All Star Game στη Σάρλοτ, αφού πιστεύουμε πως αυτό θα είναι ένα τεράστιο βήμα για την ισότητα των ανθρώπων στην οποία πιστεύουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το All Star Game επιστρέφει στη Σάρλοτ για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα