Γκριν: «Φτάσαμε 40' μακριά, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Γκριν: «Φτάσαμε 40' μακριά, αλλά δεν τα καταφέραμε»
Ο Έρικ Γκριν προσπαθεί να ξεχάσει την Euroleague και να αφοσιωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε το blog του Αμερικανού γκαρντ όπως το έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το blog του Έρικ Γκριν:

«Φίλες μου και φίλοι μου ελπίζω όλοι να είστε καλά. Για εμάς, το υπέροχο ταξίδι στην φετινή Euroleague τελείωσε και δυστυχώς η τελευταία γεύση ήταν πικρή. Θεωρώ πως κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια φέτος στην Euroleague και φτάσαμε να απέχουμε 40 λεπτά από το τρόπαιο. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε.

Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά που έχουμε τον τελευταίο μεγάλο μας στόχο. Την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Για να φτάσουμε, όμως, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει πρώτα να τελειώσουμε τη σειρά με τον Άρη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε πως από εμάς εξαρτάται η έκβαση του. Εάν εμείς παίξουμε όπως θέλουμε και έχουμε σχεδιάσει, τότε θα κάνουμε το 3-0 και θα προκριθούμε στους τελικούς.

Ο Άρης, όμως, είμαι σίγουρος πως όλες αυτές τις ημέρες προετοιμαζόταν για αυτό το ματς και πιστεύω πως θα αντιδράσει σωστά και θα είναι μαχητικός. Γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε το μάξιμουμ συγκέντρωσης και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε στο Final 4αντιμετωπίζοντας τους αντιπάλους μας με σεβασμό και σοβαρότητα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα.

Αυτό λοιπόν που πιστεύω και θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε είναι να μην σκεφτόμαστε τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και το τι έγινε στο Final 4. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον Άρη και μόνο εκεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα