Έρχεται στην Αθήνα ο Πέσιτς

Νίκος Καρφής
Έρχεται στην Αθήνα ο Πέσιτς

bet365

Στην χώρα μας θα βρεθεί o Σβέτισλαβ Πέσιτς, αφού θα είναι ομιλητής στο Διεθνές Σεμινάριο “Αθήνα 2017”, που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στην Αθήνα.

Ο παλιός προπονητής της Γιουγκοσλαβίας, της Γερμανίας και της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς θα βρεθεί στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, εκεί όπου θα μιλήσει στο Διεθνές Σεμινάριο “Αθήνα 2017” που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ.

Το δελτίο τύπου

«Ο Σέρβος προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει μπρος στο ελληνικό κοινό για τις ιδέες, τις εμπειρίες, τη φιλοσοφία και τους αγωνιστικούς προβληματισμούς του. Ο Πέσιτς που μετρά 35 χρόνια στους πάγκους, έχει κοουτσάρει την Μπόσνα, την Άλμπα Βερολίνου, την Κολωνία, την Μπαρτσελόνα, τη Ρόμα, τη Χιρόνα, τη Ντιναμό Μόσχας, τον Ερυθρό Αστέρα, την Βαλένθια και την Μπάγερν Μονάχου. Παράλληλα έχει διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής στην Γερμανία (1987-1993 και 2012) και στη Γιουγκοσλαβία (2002).

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους, την Euroleague (το 2003 με τη Μπαρτσελόνα), το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 1993 με τη Γερμανία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2002 με τη Γιουγκοσλαβία στο Μουντομπάσκετ της Ιντιανάπολις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα