Γιούντο: «Όταν ξάπλωσα το βράδυ, άρχισα να κλαίω»

Γιούντο: «Όταν ξάπλωσα το βράδυ, άρχισα να κλαίω»

Γιούντο: «Όταν ξάπλωσα το βράδυ, άρχισα να κλαίω»
Ο Έκπε Γιούντο με ένα συγκινητικό blog περιέγραψε τις δυσκολίες της φετινής σεζόν που τον βρήκε στην κορυφή.

Στο «euroangle.com» φιλοξενεί ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε το προσωπικό του blog. Ο Έκπε Γιούντο συναισθηματικά φορτισμένος έγραψε ορισμένες σκέψεις του μετά την κατάκτηση της Euroleague στην οποία πρωταγωνίστησε.

Αναλυτικά:

«Ο πόνος, το αίμα, τα δάκρυα. Τα πρωινά ξυπνήματα, τα ταξίδια από πόλη σε πόλη... Άξιζαν;

Να αφήνεις την οικογένειά σου για 10 μήνες κάθε φορά για να ζήσεις... Τα αναρίθμητα σπριντ και οι γυρισμένοι αστράγαλοι... Οι σπασμοί στη μέση, οι αγκωνιές, οι γονατιές... Άξιζαν;

Οι νίκες και πιο πολύ οι ήττες μέσα στη χρονιά. Η εσωτερική πάλη, οι διαφωνίες, η σιωπή. Δεν υπάρχει κοινωνική ζωή, δεν υπάρχουν σχέσεις, δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή... Το να μου λείπουν οι κοντινοί μου φίλοι, οι συγγενείς μου. Η πίστη δοκιμάστηκε.

Μετά τον τελικό, τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις στα media, μπήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο και ηρέμησα. Έπιασα ένα μπουκάλι νερό, κάθισα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω γατί ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.