Στη Σλοβακία για φιλικά η Εθνική γυναικών!

Gazzetta team
Στη Σλοβακία για φιλικά η Εθνική γυναικών!

bet365

Η Εθνική ομάδα γυναικών μπαίνει στην τελική ευθεία εν όψει του Eurobasket της Τσεχίας και γι' αυτόν τον λόγο θα δώσει δύο φιλικά στην πόλη Λούτσενετς της Σλοβακίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε το μεσημέρι για το Λούτσενετς όπου την Πέμπτη (25/5) και την Παρασκευή (26/5) θα δώσει δύο φιλικά ενόψει της προετοιμασίας απέναντι στο συγκρότημα της Σλοβακίας.

Είναι τα πρώτα τεστ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Εκτός αποστολής για τα συγκεκριμένα φιλικά έμειναν η Λολίτα Λύμουρα λόγω τραυματισμού και η Ρούλα Μούλη. Η Λύμουρα θα ξεκινήσει προπονήσεις από αρχές της εβδομάδας, ενώ η Μούλη θα ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα την Κυριακή.

Οι 13 αθλήτριες που επιλέχθηκαν για τα ματς με τη Σλοβακία είναι οι: Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Νίκι Έιβερι, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Ελεάννα Χριστινάκη, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Σωτηρίου, Μαριέλλα Φασούλα, Άρτεμις Σπανού και Ιωάννα Δίελα.

Τα πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στις 7μ.μ. και το δεύτερο για την Παρασκευή στις 5μ.μ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα