Νικολάου: «Πίκρα από την συντριβή, αλλά όχι ντροπή»

Gazzetta team
Νικολάου: «Πίκρα από την συντριβή, αλλά όχι ντροπή»

bet365

Για μεγάλη πίκρα από την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ Γιώργος Νικολάου ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν είναι ντροπή.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21+).

Αναλυτικά ο Γιώργος Νικολάου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε τα εξής:

Για την αφορμή που ξέσπασε στο Facebook: «Δεν ξέρω τι μπορώ να προσθέσω σε αυτά που είπα, όπου κάποια δεν έπρεπε να τα πω. Υπήρξε μία υπερβολή από χθες. Οπωσδήποτε είμαστε πικραμένοι για την βαριά ήττα. Οπωσδήποτε και οι παίκτες ένιωσαν ντροπή. Γι’ αυτό, ο Μαυροειδής ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας. Υπήρξε από μία μερίδα κάποιων μία υπερβολή. Υπήρξαν και συκοφαντίες σε βαθμό εσχάτης αστειότητας. Δεν έχει να κάνει με την πλειονότητα των οπαδών ή συναδέλφων. Είναι γεγονός ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ και οι οργανωμένοι χειροκρότησαν την ομάδα, παρά τη βαριά ήττα και την πίκρα τους. Υπήρχαν αποδοκιμασίες που είναι λογικές. Υπάρχουν και ελάχιστοι που ξεχνούν τι γίνεται την ομάδα. Εκεί, ήρθε και η δική μου παρέμβαση. Κάποιοι ξεχνούν και αυτό ήθελα να προλάβω. Είμαστε ικανοποιημένοι με τον κόσμο. Υπάρχουν οπαδοί που έρχονται σταθερά και υπάρχει κόσμος που στηρίζει την προσπάθεια του κυρίου Αγγελόπουλου. Κατανοώ ακόμη και όσους υπερέβαλαν. Οι παίκτες ένιωσαν ντροπή. Ντροπή τώρα ο σύλλογος, θεωρώ ότι είναι υπερβολή. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έχει τη διοίκηση για να συνεχίσει σταθερά μπροστά. Τον μεγάλο κόσμο της, που στα δύσκολα είναι εκεί. Αν έχουμε και ένα γήπεδο θα είναι ακόμη καλύτερα».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη για το γήπεδο: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Είναι ένα θέμα που χειρίζονται αποκλειστικά οι κ.κ. Αγγελόπουλος και Κουτάς. Δεν υπάρχει εξέλιξη, αν υπάρχει μπορεί να μην έχω ενημερωθεί εγώ. Αν υπάρξει, θα ενημερώσουμε. Το ψάχνουμε εδώ και τρία χρόνια. Υπάρχουν οι βάσεις. Η διοίκηση, ο κόσμος… Εάν βοηθήσουν οι συγκυρίες στον ευρωπαϊκό χάρτη, αλλά και ένα γήπεδο, τότε η ΑΕΚ θα εκτοξευθεί και ενδεχομένως να έχουμε περισσότερες χαρές, παρά πίκρες».

Για τις ακαδημίες: «Αυτό είναι ένα πρότζεκτ που πρέπει να υποστηρίξουμε. Το είχε πει ο κύριος Αγγελόπουλος και ο κύριος Μανωλόπουλος. Να δώσουμε βάση στα ταλέντα που αποκτήθηκαν για να χτίσουν τον κορμό της ΑΕΚ του αύριο. Κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα πάνω στο τεχνικό κομμάτι».

Για να καταλήξει: «Κανείς δεν είναι χαρούμενος από χθες. Κάποιοι από εμάς δεν κοιμήθηκαν καθόλου… Ο κόσμος είναι πικραμένος, αλλά ο κόσμος είναι εκεί και στηρίζει. Βέβαια, πρέπει να βοηθήσει και η ομάδα για να έρθει και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, για να τα λέμε όλα. Επαναλαμβάνω… Η διοίκηση και ο κόσμος αποτελούν το ιδανικό… δίδυμο για να πάει η ΑΕΚ ψηλά. Χρειάζονται και άλλοι παράγοντες. Το μπάσκετ έτσι όπως είναι δομημένο έχει πρόβλημα και δεν το λέω μόνο για το ελληνικό. Πρέπει να βοηθήσουν οι συνθήκες και να γίνουν καλύτερα τα οικονομικά δεδομένα. Κάτι πρέπει να αλλάξει και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα