Κουρτινάιτις: «Με την καρδιά των Σπανούλη και Πρίντεζη παίρνεις Euroleague»!

Κουρτινάιτις: «Με την καρδιά των Σπανούλη και Πρίντεζη παίρνεις Euroleague»!

Κουρτινάιτις: «Με την καρδιά των Σπανούλη και Πρίντεζη παίρνεις Euroleague»!
Τα μπάτζετ δεν παίζουν... μπάσκετ δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός παίρνει ευρωπαϊκά τρόπαια χάρη στην καρδιά και την ψυχή των παικτών του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21+).

Καμία σημασία δεν έχουν τα λεφτά για τον Ρίμας Κουρτινάιτις μπροστά στο συναίσθημα.

Ο Λιθουανός τεχνικός, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «24sek.lt», δήλωσε πως αρκεί η καρδιά των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη είναι υπεραρκετή, για να φτάσει μια ομάδα στο ευρωπαϊκό τρόπαιο ή να είναι μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ομάδων.

«Είδαμε τι έγινε στην Euroleague. Τι σημαίνει ότι η ΤΣΣΚΑ έχει μπάτζετ 50 εκατ. ευρώ; Δεν έχει σημασία ό,τι και να λένε γι’ αυτό, το μπάτζετ τους είναι ατελείωτο. Είναι πάντα προτιμότερο να πάρεις τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Δίνεις στον έναν 3 εκατ. και στον άλλον 2 εκατ. ευρώ. Μπορείς να κατακτήσεις την Euroelague ή να πας στο Final 4 μόνο με την καρδιά τους. Αυτό ακριβώς κάνει ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό. Μία ακριβή ομάδα, δεν είναι πάντα και καλή», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.