«Η ήττα από τον Ολυμπιακό θα μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό»

«Η ήττα από τον Ολυμπιακό θα μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό»
Ο αποκλεισμός της ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης θα κάνει καιρό να φύγει από το μυαλό των παικτών, σύμφωνα με τον Αντρέι Βορόντσεβιτς.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και... σόκαρε για ακόμα μια φορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς την «πέταξε» εκτός του τελικού του Final 4, κι αυτό είναι κάτι που θα θυμούνται για καιρό ακόμη στην ρώσικη ομάδα.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο Αντρέι Βορόντσεβιτς στην ιστοσελίδα «izvestia.ru», όπου και παραχώρησε συνέντευξη. Ο 29χρονος φόργουορντ, ακόμη, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά είπε για:

Το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ δεν είχε την ίδια ένταση στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, σχετικά με αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ούτε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι είχαμε υψηλή ένταση, αλλά κόντρα στη Ρεάλ παίξαμε περισσότερο ως ομάδα. Όλοι θέλαμε να νικήσουμε την Ρεάλ, για να επιστρέψουμε σπίτι με καλή διάθεση. Τώρα, έχουμε να προετοιμαστούμε για τα προσεχή ματς στην VTB League. Είναι σίγουρο πως η πίκρα από την ήττα αυτή στο Final 4 θα μείνει στο μυαλό μας για πολύ καιρό ακόμη».

Τι είπαν οι παίκτες μεταξύ τους μετά την ήττα στον ημιτελικό: «Αναλύσαμε τα καλά στοιχεία και τις αδυναμίες μας. Η ΤΣΣΚΑ έχει παίκτες επαγγελματίες, όλοι ξέρουν τι έγινε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι από τις ομάδες, που μετά από μία ήττα, τα παρατάει».

Το αν έχουν βρει στην ΤΣΣΚΑ τι φταίει και έχασαν για άλλη μία φορά από τον Ολυμπιακό σε Final 4: «Έχω πει πολλές φορές πως τη μοίρα ενός ματς Final 4 μπορεί να την καθορίσει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα λάθος ή μία χαμένη βολή. Φυσικά, χάσαμε από τον Ολυμπιακό λόγω των ριμπάουντ και των ασίστ. Καταφέραμε για τρία δεκάλεπτα να έχουμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος χάσαμε».

Το αν έχει μιλήσει με την ομάδα για να ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να συζητήσω αυτό το θέμα. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε τη σεζόν αξιοπρεπώς και τότε θα δούμε. Τώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθώ σε άλλα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.