Ανανέωσε με Καλτσίδου ο Ολυμπιακός

Ανανέωσε με Καλτσίδου ο Ολυμπιακός

Ανανέωσε με Καλτσίδου ο Ολυμπιακός

bet365

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Στέλλα Καλτσίδου ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός.

Τα ερυθρόλευκα θα φοράει και την επόμενη σεζόν η Στέλλα Καλτσίδου, αφού ανανέωσε την συνεργασία της με τον Ολυμπιακό.

Η 34χρονη φόργουορντ ήρθε στην ομάδα του Πειραιά την φετινή σεζόν και έκανε το νταμπλ, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός. Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια Καλαθοσφαίρισης, Στέλλα Καλτσίδου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Στέλλα Καλτσίδου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: “Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλο πράγμα για έναν αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα. Οι στόχοι για τη νέα σεζόν είναι οπωσδήποτε η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από φέτος στην Ευρώπη που είναι και το στοίχημα για όλους μας.

Προς το παρών όλα φαίνονται πολύ θετικά για κάτι τέτοιο ωστόσο χρειάζεται πολύ δουλειά. Θέλουμε να πάμε καλά να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να τον ευχαριστούμε με το μπάσκετ που θα παίζουμε”».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα