«Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα για τον Γιασικεβίτσιους»!

«Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα για τον Γιασικεβίτσιους»!

Gazzetta team
«Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα για τον Γιασικεβίτσιους»!

bet365

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπενθύμισε τις πραγματικές αξίες της ζωής στην περίπτωση της γέννησης του παιδιού του Αουγκούστο Λίμα, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σάρας!

Λίγο μετά την εύκολη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Κλαϊπέντα για τα playoffs στη Λιθουανία , ο Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για την απουσία του Λίμα, εξηγώντας πως «δεν μπορεί να υπάρχει κάτι πιο μαγικό για έναν άνθρωπο από τη γέννηση του παιδιού του».

Ο Βραζιλιάνος σέντερ επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Ζαλγκίρις κι ευχαρίστησε τον προπονητή του για την... κάλυψη, εξηγώντας πως «νιώθω εξαντλημένος έπειτα από τέσσερις "τρελές" ημέρες αϋπνίας όμως είχα έξτρα κίνητρο βλέποντας τον προπονητή μου να με υποστηρίζει. Ήταν εκπληκτικό. Η σύζυγός μου έβαλε τα κλάματα και τον ευχαρίστησε. Του έστειλα μήνυμα: "Προστάτεψες την οικογένειά μου, θα προστατεύσω κι εγώ τη δική σου».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα