Πανηγύρισαν μαζί με τον... Τόμας οι παίκτες των Σέλτικς!

Πανηγύρισαν μαζί με τον... Τόμας οι παίκτες των Σέλτικς!

Πανηγύρισαν μαζί με τον... Τόμας οι παίκτες των Σέλτικς!

bet365

Τον τρόπο να βάλουν τον τραυματία Αζάια Τόμας στο κλίμα της νίκης των Σέλτικς επί των Καβαλίερς βρήκαν οι συμπαίκτες του!

Ντάνταλκ - Ντέρι με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Η δύναμη των social media στην εποχή μας μεγάλη και πολλές φορές βρίσκεσαι κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμα κι αν είσαι μακριά.

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν και οι παίκτες των Σέλτικς, μετά την μεγάλη τους νίκη επί των Καβαλίερς (108-111), με το buzzer beater του Μπράνλτεϊ.

Οι συμπαίκτες, λοιπόν, του τραυματία Αζάια Τόμας, χρησιμοποίησαν το Face Time για να επικοινωνήσουν μαζί του και να ζήσει κι αυτός τις μαγικές στιγμές και τους πανηγυρισμούς από τα αποδυτήρια του «Quicken Loans Arena».

Ο «ΙΤ» έστειλε σε όλους τους συμπαίκτες του συγχαρητήρια μηνύματα μετά την νίκη επί της ομάδας του Κλίβελαντ, κι έτσι δεν γινόταν να τον αφήσουν... παραπονεμένο, ειδικά μετά από όσα έχει περάσει τον τελευταίο καιρό.

«Είναι μέρος της ομάδας μας. Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί του αυτές τις στιγμές. Ήταν τόσο εκστασιασμένος, όπως ακριβώς ήμασταν κι εμείς!», είπε ο Ολίνικ.

Ο Σμαρτ, από την άλλη, πρόσθεσε: «Ήταν ωραία που τον είδα πάλι να γελάει, μετά από όλα όσα έχει περάσει το τελευταίο διάστημα και ξέρω πως πληγώθηκε πολύ που δεν ήταν εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα