Απίστευτο σκηνικό με τον Ομπράντοβιτς στο πούλμαν της Φενέρ! (vid)

Απίστευτο σκηνικό με τον Ομπράντοβιτς στο πούλμαν της Φενέρ! (vid)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άκουγε ρυθμικά το όνομά του από τους χιλιάδες φίλους της Φενέρ στην παρέλαση για την κατάκτηση της EuroLeague ενώ τους ζητούσε να ανοίξουν τον δρόμο γιατί αύριο έχει προπόνηση!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ντρόχεντα - Μπρέι, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Η Φενέρμπαχτσε έγραψε ιστορία στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης αφού έγινε η πρώτη τουρκική ομάδα που έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στην EuroLeague, πανηγυρίζοντας τον τίτλο μπροστά στους οπαδούς της που ήταν η πλειοψηφία στο Sinan Erdem Dome. Οι νέοι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν την καθιερωμένη παρέλαση με το πούλμαν της ομάδας ενώ χιλιάδες φίλοι της Φενέρ τους είχαν περικυκλώσει! Ενώ, λοιπόν, οι Τούρκοι αποθέωναν τον Ζοτς, εκείνος τους έκανε νόημα να ανοίξουν τον δρόμο, δείχνοντας το ρολόι του και κάνοντας την κίνηση ότι οι παίκτες του πρέπει να πάνε για ύπνο γιατί έχουν προπόνηση αύριο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.