Ομπράντοβιτς: «Θέλω να συνεχίσει μαζί μας ο Σλούκας»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Θέλω να συνεχίσει μαζί μας ο Σλούκας»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του Μπογκντάνοβιτς, τον Σλούκα και την πρόταση να κρίνεται ο τίτλος στα playoffs.

Ο πολυνίκης κόουτς της EuroLegue μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»...

Για τον τελικό της Euroleague και το αν νίκησε γιατί σταμάτησε τους δύο ηγέτες του Ολυμπιακού: «Όλοι μιλούν για τους ποιους σημαντικούς παίκτες, αλλά όλη τη σεζόν έβλεπα ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έπαιρνε πράγματα από όλα τα παιδιά. Οι νέοι παίκτες πάλευαν και έπαιζαν ως ομάδα, δεν ήταν μόνο ένας - δύο παίκτες. Γι' αυτό είπα συγχαρητήρια στον Γιάννη και τον σύλλογο για όλη την πορεία μέχρι τον τελικό. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Με πήραν πολλοί προπονητές να μου δώσουν συγχαρητήρια. Όχι μόνο γιατί πήραμε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά για τον τρόπο που παίξαμε».

Για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και το ενδεχόμενο αποχώρησής του το καλοκαίρι για τους Κινγκς: «Ο Μπογκντάνοβιτς είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, θα τον υποστηρίξω όποια απόφαση κι αν πάρει. Θα έχει τις επιλογές του, θα μιλήσω μαζί του, θα του εκφράσω τη γνώμη μου, αλλά η τελική απόφαση είναι δική του».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κώστα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα έχει σημαντική συμβολή, είναι εξαιρετικό παιδί και παίκτης, κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο στην καριέρα του. Πέρυσι πήρε τρεις τίτλους εγχώριους, φέτος την Euroleague. Μετά το τέλος της σεζόν θα συζητήσουμε, θέλω να συνεχίσει μαζί μας».

Για την πρόταση του Δημήτρη Ιτούδη να υπάρχουν playoffs στο φινάλε της σεζόν: «Το Final 4 είναι ο τρόπος που είναι εξαιρετικός για τη διοργάνωση. Με ενημέρωσαν ότι το έβλεπαν 213 χώρες. Πιστεύω ότι χωρίς αμφιβολία είναι ο καλύτερος τρόπος για να διεκδικείται το τρόπαιο».

Για την επικείμενη αύξηση των ομάδων και των αγώνων στην Euroleague: «Είμαι πολύ περήφανος που κατακτήσαμε την Euroleague με την νέα μορφή της. Είναι η πρώτη φορά για την Φενέρμπαχτσε και το τουρκικό μπάσκετ. Στον ημιτελικό παίξαμε με μια ομάδα με εννέα τρόπαια. Στον άλλον ημιτελικό η ΤΣΣΚΑ είχε επτά τρόπαια και ο Ολυμπιακός τρία. Εμείς δεν είχαμε κατακτήσει κάτι. Εφόσον το ΝΒΑ έχει πολλά παιχνίδια είναι καλό να ακολουθούμε το μοτίβο της κορυφαίας λίγκας στον κόσμο. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν πολλά ματς. Η Ένωση των παικτών πρέπει να πάρει γιατί είναι σημαντική η ξεκούραση και πρέπει να γίνει σαφές το διάστημα που θα ξεκουράζονται το καλοκαίρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.