Ερντογάν: «Η Φενέρ σήκωσε το τρόπαιο χάρη σε ένα Σέρβο και έναν Έλληνα»

Ερντογάν: «Η Φενέρ σήκωσε το τρόπαιο χάρη σε ένα Σέρβο και έναν Έλληνα»

Gazzetta team
Ερντογάν: «Η Φενέρ σήκωσε το τρόπαιο χάρη σε ένα Σέρβο και έναν Έλληνα»
Τη νίκη της Φενέρμπαχτσε στον τελικό της φετινής EuroLeague, χρησιμοποίησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τη νίκη της Φενέρμπαχτσε στον τελικό της φετινής EuroLeague, χρησιμοποίησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να καταδείξει τη συνεργασία των χωρών της περιοχής, μιλώντας στη σύνοδο του ΟΣΕΠ που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ενδεικτικό στοιχείο της συνεργασίας των χωρών της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας και του Εύξεινου Ποντου είναι ότι η τουρκική Φενέρ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ, χάρη στον Σέρβο προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ηγέτη τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Κώστα Σλούκα, είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πεσκάρα – Παλέρμο (21+).

«Σήμερα κάνουμε μια πολύ σημαντική εκδήλωση. Σας συγχαίρουμε αγαπητοί μας φίλοι για την ίδρυση της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. Κατάγομαι από την πόλη Ρίζε και επιτρέψτε μου να είμαι μαζί σας ως συμπατριώτης σας», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρόσθεσε:

«Από αυτή την άποψη, ο ΟΣΕΠ αποτελεί ένα ξεχωριστό μέρος για μένα, έχει διαφορετική σημασία. Κάθε ένα από τα κράτη μέλη έχει διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες, πολιτική κατανόηση και οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, όλοι μας θα έλεγα, συγκλίνουμε σε έναν κοινό παρονομαστή στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Αποτελεί την πύλη εισόδου στην ίδια αγορά, τόνισε επίσης ο Τούρκος Πρόεδρος, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Μαζί πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα για τη Μαύρη Θάλασσα, η οποία μας δίνει τα πάντα πολύ περισσότερα από όσα μας παίρνει. Η συνεργασία αυτή είναι επίσης ενισχύει την αλληλεγγύη μας στο μέλλον. Η ενίσχυση της ομάδας εργασίας του Οργανισμού είναι πολύ σημαντική από την άποψη αυτή», ανέφερε ο κ. Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.