Ο Πατσούλια φοβάται για τα παιδιά του, μετά τον τραυματισμό του Λέοναρντ!

Gazzetta team
Ο Πατσούλια φοβάται για τα παιδιά του, μετά τον τραυματισμό του Λέοναρντ!

bet365

Ο Πόποβιτς κατηγόρησε τον Πατσούλια για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Λέοναρντ και τώρα ο άσος των Ουόριορς έχει έρθει αντιμέτωπος με απειλές προς το πρόσωπό του αλλά και την οικογένειά του.

Στον πρώτο τελικό με τους Σπερς, ο Λέοναρντ έπεσε πάνω στο πόδι του Πατσούλια με αποτέλεσμα να χάσει τη συνέχεια των τελικών ο ηγέτης της ομάδας του Σαν Αντόνιο.

Ο Πόποβιτς κατηγόρησε τον Γεωργιανό για αντιαθλητικό μαρκάρισμα και πλέον ο Πατσούλια δηλώνει ότι φοβάται για την οικογένειά του, μιας και γίνεται δέκτης απειλητικών μηνυμάτων. Παράλληλα, τονίζει ότι γι αυτό ευθύνεται εν μέρει κι ο τεχνικός των Σπερς.

«Δεν κατηγορώ τον Πόποβιτς για τα πάντα, αλλά σίγουρα είχε επιρροή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δυστυχώς δεν μπορείς να τους ελέγξεις.

Οι οπαδοί απλά ακούν το μήνυμα. Απειλείστε εμένα, αλλά όχι τη σύζυγό μου ή μη λέτε κάτι για τα παιδιά μου. Είναι απλά λάθος.

Ως άνθρωπος, ως άντρας, δεν τα συμμερίζομαι αυτά. Αλλά μισώ το να επηρεάζεται η οικογένειά μου. Η γυναίκα και τα παιδιά μου δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με αυτό., είναι πολύ αθώοι... Δεν το αξίζουν. Δεν κατηγορώ τον Πόποβιτς για τα πάντα, αλλά αποτελεί μεγάλο μέρος αυτού», είπε χαρακτηριστικά στη «USA Today Sports», ο Πατσούλια που έχει έναν γιο ηλικίας 8 ετών, άλλον έναν 7 και μία κόρη τεσσάρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα