Αγγελόπουλοι: «Τελικός στην Αθήνα, δεν προκαλεί θαυμασμό η Φενέρ» (vid)

Αγγελόπουλοι: «Τελικός στην Αθήνα, δεν προκαλεί θαυμασμό η Φενέρ» (vid)

Gazzetta team
Αγγελόπουλοι: «Τελικός στην Αθήνα, δεν προκαλεί θαυμασμό η Φενέρ» (vid)
Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν μετά την ήττα από τη Φενέρ, λέγοντας πως πρέπει να επιστρέψει ο τελικός της Euroleague στην Αθήνα, ενώ τόνισαν πως δεν προκαλεί θαυμασμό η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην κάμερα της EΡΤ

Στην αρχή μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαστε περήφανοι για ο, τι κάναμε. Η ομάδα έφτασε στον τελικό και έχασε εκτός έδρας. Ελπίζω να γίνει και στην Ελλάδα ένας τελικός κι ας είναι και στο ΟΑΚΑ. Θα έχει 15.000 οπαδούς. Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν μου προκαλεί θαυμασμό. Υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι. Δεν αλλάζει το ότι είμαστε η κορυφαία ομάδα της τελευταίας 9ετίας».

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο ανέφερε: «Παίζεις τελικό Euroleague και τα 13/15 εισιτήρια τα έχει η γηπεδούχος ομάδα. Του χρόνου στο Βελιγράδι δεν θα είναι έτσι τα εισιτήρια. Στα αποδυτήρια, είπα στους παίκτες ότι είμαστε περήφανοι. Παίξαμε προχθές έναν τελικό, ενώ σήμερα φάνηκε ότι αδειάσαμε. Αυτό δεν αλλάζει ότι είμαστε περήφανοι και πως ο, τι έχουμε καταφέρει είναι μοναδικό».

Για την έλλειψη πολλών Τούρκων παικτών στην Φενέρμπαχτσε: «Η αντίπαλος ομάδα δεν έχει ούτε Τούρκο παίκτη, ούτε Τούρκο προπονητή. Δεν μου προκαλεί θαυμασμό, δεν έχει κάνει κάποιο επίτευγμα. Δεν το λέω για να μειώσω το κατόρθωμά τους».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Η συνταγή μας είναι η χημεία, το μικρό μπάτζετ και το οικογενειακό κλίμα. Στον ημιτελικό κερδίσαμε τα 45 εκατομμύρια, αλλά σήμερα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε 14 χιλιάδες οπαδούς. Στα επόμενα παιχνίδια στα playoffs, η ομάδα μας αξίζει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.